Schaken

Interne competitie

Elke maandagavond wordt er door de schakers een interne competitie afgewerkt. Deze wordt met ingang van het seizoen 2018-2019 gespeeld op basis van het zogenaamde Keizersysteem. Wilt u meer informatie over het Keizersysteem, klik dan hier. Wedstrijdleider van de interne competitie is Wim van der Heijden. Bij hem kunt u terecht voor meer informatie en vragen.

Externe competitie

Naast de interne zijn er ook nog een aantal externe competities waarin de vereniging meespeelt. Zo nemen we met een team deel aan de wedstrijden van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond, de K.N.S.B. We spelen daar in Klasse 6H. En we spelen met een team mee in de avondcompetitie van de provinciale schaakbond, de N.B.S.B. Voor meer informatie en vragen over de externe competitie kunt u terecht bij de wedstrijdleider, Maiko van Dalen.

Jeugd

Op maandagen tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen jeugdleden (beter) leren schaken en partijen tegen elkaar spelen. Je bent van harte welkom om een keer bij ons te komen kijken. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een van onze bestuursleden.