Nieuws 2014

All news

Actie Rabobank - Stemmen leveren geld op voor clubkas

20 nov 2014

Leden Rooise Dam- en Schaakvereniging,

Rabobank Hart van de Meierij, waaronder Sint-Oedenrode, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Boxtel vallen, start met een nieuw donatiebeleid voor verenigingen: Hart voor elkaar.

Leden van de bank kunnen hun stem uitbrengen op verenigingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging worden uitgebracht, des te meer geld deze vereniging ontvangt. De Rabobank stelt hiervoor €100.000 beschikbaar.
Alle particulier leden van de Rabobank kunnen stemmen en zij bepalen zo hoe dit bedrag over de deelnemende verenigingen wordt verdeeld.

Ook de Rooise Dam- en Schaakvereniging heeft zich aangemeld en die aanmelding is goedgekeurd. Tussen 26 november en 8 december 2014 kunnen particuliere leden van de bank stemmen op hun favoriete vereniging. Kort voor de stemperiode ontvangen leden van Rabobank Hart van de Meierij per post nadere informatie over de stemprocedure. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen op één vereniging uitbrengen.

Stemmen zijn dus geld waard!

Daarom, als u lid bent van Rabobank Hart van de Meierij, stem dan op Rooise Dam- en Schaakvereniging. Vraag ok aan familieleden, vrienden en kennissen om op ons te stemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de donatie.

Rooise Dam- en Schaakvereniging
Het bestuur