Nieuws 2016

All news

Simultaan ter ere van 45-jarig jubileum - 26 juni 2016

27 jun 2016

Er was een massale belangstelling om deel te namen aan de simultaan ter gelegenheid van ons 45 jarig bestaan.

De bijzondere setting waarop e.e.a. plaatsvond droeg mede bij aan het succes. We hadden geen last van de wispelturige weergoden en de stemming bij iedereen was opperbest.

Ook siRoel Boomstramultaangever Roel Boomstra heeft onze benadering zeer gewaardeerd en had het reuze naar z’n zin.

 

Door de opzet die we hadden gekozen moest Roel naast geestelijk ook fysiek aan de bak en na ongeveer 5 kilometer op en neer lopen won hij maar liefst 27 partijen en moest aan 4 borden genoegen nemen met remise. Einduitslag 58-4.

 

Remises werden behaald door: René van Oosterhout, Martien van Erp, Fred Passchier en Ad de Hoon.

Roel pakte de volle winst tegen: Jacques Brouns, Willem Peter Berkelmans, Rob Pijnenburg, Arno Bloks, Martien van Berkel, Luud Ector, Peter Arts, Gerben te Raa, Ties Slagter, Leo van Vlerken,

Piet van Erp, Johan Rijnen (als allerlaatste), Harm van der Veen, Gijs van Aarle, Jan Vervoort, Ad Peereboom, Martien Raaijmakers, Piet Gabriëls, Jan Peerenboom, Henk van der Heijden,

Antoine van Zandvoort, Nard van de Laar, Joep Hulsen, Eric van de Hurk, Jozef Donkers, Peter Verhagen en Ad van der Heijden.

 

Onze schaakzusjes namen het met 21 mensen op tegen Twan Burg. In een snel tempo wist hij maar liefst 20 partijen te winnen. Daan Geboers haalde een dik verdiende mooie remise.

In deze bijlage kunt u de foto's bekijken. 

Het dammen en schaken in Nederland en in het bijzonder in Brabant heeft het moeilijk maar in Sint-Oedenrode bij RDS  hebben we laten zien dat we springlevend zijn.

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag.