Nieuws 2016

All news

Concept Notulen Algemene Leden Vergadering - 5 september 2016

20 sep 2016

Aanwezig zijn de bestuursleden: Marcel van der Aa, Martien van Erp, John ten Ham, Wim van der Heijden, Harm van der Veen en Ad Verhagen en de leden: Mies van Berlo, Piet Gabriëls, Daan Geboers, Joep Hulsen, Martien Raaijmakers, Ad Peerenboom, Martien van Berkel, Leo van Vlerken, Nard van de Laar, Martijn Bax, Ad van der Heijden, Jan van Lanen, Maiko van Dalen, Piet van Erp, René Dekkers, Jan Vervoort, Jan Peerenboom, Jacques Brouns, Johan Rijnen, Jan Dekkers, Cor van Nuland, Jos van den Biggelaar, Adri der Kinderen, Ad Foolen, Raph Eijkenboom, Fred Passchier, Eric van de Hurk, Peter Verhagen, Herman van Kessel en Will van Houtum.

Totaal dus aanwezig 36 personen: 16 schakers en 20 dammers.

Afwezig met kennisgeving zijn de leden: Henri van Kasteren, Gerard Cooijmans (die overigens stopt!), Bert de Laat, Jan Tils, Harry Willems, Hennie van den Biggelaar, Gijs van Aarle, Luud Ector, Robbert Westerink, Arno Bloks, David Riupassa, Walter Beekmans en Rien Kremers.

Gezien de grootte van het verslag, is er besloten het bestand digitaal op te slaan. Om het verslag te lezen, klikt u hier. Het verslag wordt dan geopend in Word.