Nieuws 2017

All news

Concept Notulen Algemene Leden Vergadering - 4 september 2017

14 sep 2017

Aanwezig zijn de bestuursleden: Marcel van der Aa, Martien van Erp, John ten Ham, Wim van der Heijden, Harm van der Veen en Ad Verhagen en de leden: Mies van Berlo, Piet Gabriëls, Daan Geboers, Joep Hulsen, Martien Raaijmakers, Ad Peerenboom, Martien van Berkel, Leo van Vlerken, Nard van de Laar, Martijn Bax, Ad van der Heijden, Jan van Lanen, Maiko van Dalen, Piet van Erp, René Dekkers, Johan Rijnen, Jan Vervoort, Jan Peerenboom, Jos van den Biggelaar, Bert de Laat, Jan Tils, Harry Willems, Ad Foolen, Fred Passchier, Eric van de Hurk, Peter Verhagen, Walter Beekmans, Gijs van Aarle, Martie van der Sanden, Chiel Zelders, Herman van Kessel en Will van Houtum.


Totaal dus aanwezig 38 personen: 16 schakers en 22 dammers. 

Afwezig met kennisgeving zijn de leden: Henri van Kasteren, Jacques Brouns, Jan Dekkers, Cor van Nuland, Hennie van den Biggelaar, Luud Ector, Arno Bloks, David Riupassa, Frans Lagerwaard, René van den Bosch en Toon van Breugel.

Gezien de grootte van het verslag, is er besloten het bestand digitaal op te slaan. Om het verslag te lezen, klikt u hier. Het verslag wordt dan geopend in Word.